...

YKM markalar cenneti

YKM markalar cenneti

Alışverişi keyfe dönüştüren çok katlı mağazacılığın öncü ismi YKM, 2008-09 Sonbahar-Kış’ına hızlı bir giriş yapıyor… Binlerce çeşit marka ve farklı kategorideki ürünü kat kat mağazalarında müşterileriyle buluşturan YKM, yeni sezonda “Markalar Cenneti” konsepti ile karşımıza çıkıyor.

Birbirinden seçkin yerli ve yabancı markayı aynı çatı altında müşterileriyle buluşturan YKM, tüm ihtiyaçları tek bir adresten karşılama olanağı sağlayarak alışverişi kolay ve keyifli bir hale getiriyor.

2008-09 Sonbahar-Kış’ında, tüvitler/ekoseler, parlak renklerin yanısıra koyu renkler de sezona damgasını vuruyor. Eski modellerin yeni yorumlanmış versiyonları ve tek renklilik dikkat çekerken, sarı, mor, mürdüm gibi güz renkleri de göze çarpıyor. Derinin ön planda olduğu yeni sezonda, eski okul armaları, denimde kirli yıkamalar ve siyah yerine gri tonların hakimiyeti söz konusu. Retro deri ceketler, erkek ve kadında yanar döner/parlak kumaşlar, damalı kumaşlar ve doğal/organik kumaşlar sıkça karşımıza çıkıyor. Kadın koleksiyonlarında ince trikolar, fırfırlı yakalar, erkek koleksiyonlarında ise ince salaş trikolar ön planda. Detayların önem kazandığı kıyafetlerde, yaka dikişlerinde kullanılan ekstraforlar/düğmeler, etiketler bu sezonun dikkat çeken trendleri arasında.

Babet ayakkabı yine her zaman olduğu gibi koleksiyonlarda geniş yer tutmakta. Ayakkabılarda retro görünüm, ayrıca parlak malzemeler dikkat çekiyor. Çantada patchwork modası göze çarparken, büzgü görüntüsü verilmiş olan çantalar da koleksiyonlarda yer alıyor. Çanta ebatları biraz küçülmekle birlikte, büyük çantalar da koleksiyonlardaki yerini koruyor. Aksesuarlarda deri ve sarı metal dikkat çekiyor. Yeni sezonda krokodil, rugan ve süet malzemeler ön planda olacak. Siyah, toprak tonları, mor, yeşil, parlament mavisi, sarı, altın, gümüş, fuşya da yine koleksiyonlarda yerini alıyor.

Yeni sezon makyajında yumuşak, transparan ve ipeksi bir görünüm hakim olacak. Pembe tonu bu Sonbahar-Kış çok moda

Markalar Cenneti YKM, birbirinden kaliteli markaların yeni sezon ürünlerini, çok çeşitli kombinasyon seçenekleriyle müşterilerine sunmaya devam ediyor.

YKM markalar cenneti YKM markalar cenneti

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.