...

YKM’den yeni bir açılış

YKM mağazalarıAlışverişi keyfe dönüştüren çok katlı mağazacılığın Türkiye’deki öncüsü YKM, 56. mağazasını, 16 Mayıs’ta, Beylikdüzü Marka City Alışveriş Merkezi’nde, YKM Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Ağralı, Meclis eski Başkanı İsmet Sezgin, Marka İş Merkezleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çebi’nin katılımıyla açtı.

YKM açılış dolayısıyla; Marka City Mağazası’nda, birbirinden seçkin yerli ve yabancı markanın yeni sezon ürünlerini, aynı reyondan yapılan alışverişlerde ikinci ürünü %50 indirim fırsatı ile sundu.

Modayı yakından takip etmek, her zaman şık ve bakımlı olmak, kendisine ve sevdiklerine farklı bir tarz yaratmak isteyenlerin ilk adresi olan YKM, Marka City Alışveriş Merkezi içindeki 2.800 metrekarelik tek katlı mağazasında; giyimden ayakkabıya, kozmetikten aksesuara, ev dekorasyonundan teknolojik ürünlere kadar bir ailenin ihtiyaç duyduğu herşeyi, YKM fırsat ve avantajlarıyla buluşturuyor.

Kaliteli ve binlerce farklı ürününü birarada bulabileceğiz YKM Marka City, yeni alışverişiniz adresiniz olacak.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.