...

Faik Sönmez Kadını İş Yaşamında

Antrasit, siyahın her tonu ve canlı kırmızının öne çıktığı 2008- 2009 Sonbahar-Kış’ında, Faik Sönmez yine çok geniş bir koleksiyonla sezonu açıyor. 40 beden ve üzerinde Türkiye’nin önde gelen markası, en son modayı en kolay giyilebilecek şekilde müşterilerin beğenisine sunuyor. Koleksiyonda 60’lı yılların esintileri, ekose desenler, dar ve pliseli etekler ön planda.

Şehir kadınının her türlü ihtiyacı düşünülerek hazırlanmış koleksiyonun, ev ve hafta sonu için ayrılan bölümünde dikişler, baskılar ve rahat formlar ön plana çıkıyor. Evde veya spor yaparken giyilebilecek eşofman takımlar, çizgili üstler, baskılı-kapişonlu sweat-shirtler ve yine baskılı ve işlemeli ince t-shirtler açık gri, antrasit, siyah, ekru ve kırmızı renklerde. Bu grubu, metalik koyu renkli trençkotlar, şeffaf şeritli kapişonlu montlar ve kabarık kapitone montlar yine siyah, antrasit ve gri renklerle tamamlıyor. Jeanlerde siyah, gri ve koyu mavi renkler ön planda. Bu gruptaki pantolonlar, etekler ve ceketleri nakışlar,antik sarı çıt çıtlar ve taşlı düğmeler daha da şıklaştırıyor.

Spor – günlük giyim grubunda koton takımlar, nakışlı ve baskılı ekose gömlekler, uzun –kısa, ekoseli veya çizgili etekler, çizgili ve renkli baskılı penye bluz ve elbiseler, kısa motorcu montları, boncuklu taşlı, işlemeli t-shirtler, kapitone montlar ve kabanlar, çok çeşitli biçimlerde kullanabileceğiniz yıkamalı ve ekoseli yelekler ile yine sezonda çok göreceğimiz ekose trençkotlar yer alıyor. Günlük yaşamda spor bir şıklık yaratan grup; antrasit, siyah, kahve, haki, hardal, mor, fuşya ve ekru gibi geniş bir renk yelpazesinde tasarlandı.

Çalışan bayanlar için hazırlanan gruplarda birbirleriyle kombinlenebilecek pantolon, etek, ceket ve elbiseden oluşan takımlar ofis yaşamında kolaylık sağlıyor. Siyah ve gri ağırlıklı renklerdeki bu takımlar, saten dokulu ve pamuklu kumaşlardan mavi, lila ve mor gömleklerle renkleniyor. Döpiyesler, tek pantolonlar ve eteklerin yanı sıra düz ve desenli tek elbiseler de koleksiyona zenginlik katıyor. Büyük fırfırlı yakalar, siyah, ekru, kontrastlı bluzlar, kırmızı etek, ceket ve elbiseler ise iş hayatına renk katıyor.

Fiak Sönmez koleksiyonuFiak Sönmez koleksiyonu
Fiak Sönmez koleksiyonuFiak Sönmez koleksiyonu





Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.