...

Trend Show’09 gelecek moda trendlerine ışık tutacak

Trend Show’09 gelecek moda trendlerine ışık tutacak

Bu şehrin her yeri Trend, her yerinde ayrı bir Show” sloganıyla Trend Show’09 bu sene 11-21 Aralık tarihleri arasında tüm İstanbul’da!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanla beklenen Trend Show’09, 11-21 Aralık 2008 tarihleri arasında 10 gün boyunca İstanbulluları yeni trendler, trend belirleyici markalar ve ünlüler ile farklı mekanlarda bir araya getirecek. 5. yılında 5 farklı konsept ile Türkiye’nin en ilham verici şehir festivaline dönüşen Trend Show’09, “müzik”, “moda”, “sanat”, “sohbet” “trendler kitabı” konseptlerinde gençleri, bu konuların Türkiye’deki en iyileri ile buluşturacak.”Şehrin her yerinde ayrı bir show” diyerek, bu yıl etkinlik yapacağı mekan sayısını arttıran ve kapsama alanını genişleten Trend Show, Taksim Metro İstasyonun’dan, The Hall Performans Merkezine, Lütfi KIRDAR Anadolu Auditorium’undan, Santral İstanbul’a, Jolly Joker Balans’tan Studio Live’a kadar bir çok mekanda birbirinden ilginç etkinlikler organize ediyor.

Trend Show, bu yıl “Trend Stil” adı altında yepyeni bir organizasyona imza atıyor. Trend Stil, The Hall Performans Merkezi ev sahipliğinde, 19-20 Aralık tarihleri arasında yerli ve yabancı genç tasarımcıların defilelerinden oluşan New! Fashion Happening show’u ile önümüzdeki sezonun moda ve stil trendlerine ışık tutacak.


New! Fashion Happening” moda show’u Trend Show 09, The Hall ev sahipliğinde, 19-20 Aralık tarihleri arasında geleceğin tasarımcıları olacak yerli ve uluslar arası isimlerin tasarımlarıyla önümüzdeki sezonun moda ve stil trendlerine ışık tutacak. Trend Show’09 kapsamında düzenlenecek bu New! Fashion Happening adlı moda şovu, aslında bir defileden çok daha fazla. Milano ve Tokyo’da da düzenlenen New! Fashion Happening 5 duyunuzla algılayabileceğiniz, içinde yasayabileceğiniz bir moda performansı. New! Fashion Happening kapsamında yurtiçi ve yurtdışından çok renkli,çok kreatif birçok tasarımcı gelecek moda ve stil trendlerini gözler önüne serecek. New! Fashion Happening 2 farklı konseptte moda şovlarından oluşacak: Secret Garden, Pop – Up Romance! 19 Aralık tarihinde 22:00′da yapılacak olan Secret Garden adlı şovda ekolojik mesajlar,doğanın uyanışı,bol bol yeşil,yaprak ve degisik doga canlıları dikkat çekecek. 20 Aralık akşamı 22:00′da yapılacak olan Pop – Up Romance’ta ise elektronik, robotik ve tekno detaylarla dolu, geleceğe dair tasarımı içeren futuristik bir moda deneyimi yaşanacak. Ayrıca pop akimina dair herseyin oldugu, bol bol popcorn, jelibon ve üç boyutlu objelerle kapli renkli tasarımlar sergilenecek.



Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.