...

Erkekler Mithat Selection T-Shirt’lerinden Vazgeçemiyor

Mithat Selection, sıcak yaz ayları için rahat ve çok renkli bir t-shirt koleksiyonu hazırladı. Mithat Selection t-shirtleri şıklığı ve rahatlığıyla erkeklerin beğenisini topluyor. Erkek giyiminin kaliteyle anılan markası Mithat Selection’un yaz için hazırladığı t-shirtler modern ve şık. Hareket kazandırmak için kimi kez yakası fermuarlı olarak hazırlanan pamuklu t-shirt koleksiyonunun arasında düz renkler olduğu kadar çizgililer de yer alıyor.

Siyah ile beyazın uyumunu klasik t-shirtlerine taşıyan Mithat Selection, 2008 yaz koleksiyonunda gömlek havasında t-shirtlere de yer veriyor. Şortlarla birlikte yazın en rahat kıyafetleri arasında sayılan pamuklu t-Shirtler, hem teri emiyor hem de vücudun hava almasını sağlıyor.

İster düz, ister çizgili, spor veya klasik, yaz sıcağında beylerin çok tercih ettiği Mithat Selection’un t-shirtleri, rahatlığı ve pratikliğinin yanı sıra kalitesiyle de beğeniliyor.

Mithat Selection erkek t-shirt modelleriMithat Selection erkek t-shirt modelleri
Mithat Selection erkek t-shirt modelleriMithat Selection erkek t-shirt modelleri

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.