Babalar Günü Keyfi LCWaikiki’de

Türkiye’nin lider giyim markası LC Waikiki bu yıl da şık ve özgün tasarımları ile babaların kalbini fethedecek. LCWaikiki mağazalarında 9–15 Haziran tarihleri arasında tüm ürün gruplarından yapılacak 75 YTL ve üzeri alışverişlerde tişört ya da 5’li çorap seti LCWaikiki’den babalara hediye…

LC Waikiki, Babalar Günü kampanyası ile hem sizi hem de babanızı gülümsetecek. 9–15 Haziran tarihleri arasında tüm LC Waikiki mağazalarında geçerli olacak kampanya süresince tüm ürün gruplarından yapılacak 75 YTL ve üzeri alışverişlere tişört ya da 5’li çorap seti hediye eden LC Waikiki, Maksimum kart sahiplerine özel 12 taksit veya 8 taksite %5 indirim fırsatları ile ödeme kolaylığı da sağlıyor.

Rahatlığı ve şıklığı seven babalar için…

LC Waikiki erkek koleksiyonu, her yaz olduğu gibi bu yaz da LC Waikiki erkeğine şıklık ve rahatlığı aynı anda sunuyor. Farklı temalardan oluşan koleksiyonda siyah, lacivert, haki, gri ve kahvelerin ağırlık kazandığı alt gruplar, pembe yeşil ve mavinin tonlarının kullanıldığı üst gruplar ile renkleniyor. Koleksiyonda denim pantolonlardan keten gömleklere, tişörtlerden bol cepli günlük pantolonlara, chino’lardan roller ve deniz şortlarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle günün her saatine uygun alternatifler sunuluyor. LC Waikiki erkekleri, şıklıklarını ayakkabı ve zengin aksesuar seçenekleriyle tamamlıyor.

Babasını mutlu etmek isteyenler, şıklık ve rahatlığın bir arada bulunduğu LC Waikiki 2008 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonuna mutlaka göz atmalı…

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.