Goldaş taşların valsi ile büyülüyor

Takı ve aksesuar tasarımının özgün markası Goldaş, hazırladığı çok özel mücevher koleksiyonu ile yine adından söz ettiriyor. Taşların Valsi adını taşıyan koleksiyonda birlikte kullanılan renkli taşlar ve pırlanta ile görsel zenginliğin uyumu yakalanıyor.

Goldaş takıGoldaş takı

Koleksiyondaki tasarımlarda ametist, yeşil turmalin, sitrin, blue topaz, inci gibi doğanın tüm güzelliğini yansıtan renkli taşlar merkezde kullanılarak vurgulandı. Kadınların tutkusu pırlantanın yoğun kullanımı ise koleksiyonun taşıdığı uyum ve bütünlük duygusunun temelini sağlıyor. Mücevher tutkunlarını valse davet eden koleksiyon zarafet, romantizm ve uyumu bir araya getiriyor.

Görkemli salonların büyüleyici dansı valsin ruhunu yansıtan tasarımlar adeta mücevherin sınırlarını zorluyor. Güzel kadınların ve şık erkeklerin, ışıltılı salonları dolduran zarif dansı vals, aynı zamanda uyumun da dansıdır. Taşların büyüleyici dünyasında da aynı ahengi yakalamak mümkün… Valsin görsel zenginliğinin kaynağı olan uyum ve bütünlük duygusu, Goldaş’ın Taşların Valsi Koleksiyonu’na da ilham verdi.

Goldaş’ın özgün ve sıra dışı tasarımlardan oluşan Taşların Valsi Koleksiyonu, sadece özel sipariş ile üretilecek. Özel tasarımları tercih eden ve kullandığı takıları başkasının üzerinde görmek istemeyenlerin çok beğeneceği koleksiyondan ister tek, ister set olarak zevkli seçimler yapılabilir.

Goldaş takıGoldaş takı

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.