...

Batik 08-09 Sonbahar/Kış sezonu

Dinamik, şık, modern bayanlara Back to black, Street Cred, Hippie, Gothic ve Party temalarıyla farklı koleksiyonlar sunan Batik, müşterilerini bu sezon da kalitesi ve uygun fiyatlarıyla şımartmayı hedefliyor.

Batik 08/09 Sonbahar-Kış sezonundaki, volümlü, basit ama sofistike mantolar; ceket ve trikolar; elegant düz ve detaylı dar elbiseler; hemen her şeyle kombinlenebilen, görüntüsü klasik, şık ve genç dar etekler, 50′lerin vintage esintisi gibi, koleksiyona özgün bir hava katıyor. Çiçekli kumaşlar, kadınsı elbiseler ve bluzlar gibi klasik gruplarda kullanılırken, moda kalıplar da “Hippy” temalarına renk katıyor. 70′lerin Doğu Avrupa’sından geri gelen şal desenleri ve karışık desenlerin, “Hippy” temalarında zengin renk paletleri oluşturduğunu görüyoruz. Gölgeli baskılar, fırçalı hisli yünler, kürkler ve kadifeler bulunan Batik Kış Koleksiyonu‘nda, yıkanmış hardal tonları, siyah ve gri ile kullanılıyor. Derinlemesine doyurulmuş mürekkep mavisi, zengin kahverengi, aralarda metalik bronzlar ve karamel rengi ise koleksiyona hoşluk katıyor. Moru, mürdümden şarap tonlarına ve gerçek morlara kadar görebiliyorsunuz. Gri etkisi, sonbahar ve kış döneminde çok güçlü devam ediyor; parlak, sıcak katlı kombinasyonlarla da çok iyi duruyor. Siyahla kombinlenebilen renkler ve mat, parlak farklı materyallerden oluşan koleksiyonda, kışa damgasını vuracak cashmere trikolar ve uzun kalın görüntülü ancak hafif hırkalar da, şıklığı tamamlayan unsurlar olarak karşımıza çıkıyor.

Batik giyim kataloğu
Batik giyim kataloğuBatik giyim kataloğu

Batik giyim kataloğu
Batik giyim kataloğuBatik giyim kataloğu

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.